Rønningen trekker seg etter konkurs

Foto: Andrè Clark Utvik

- Det føltes riktig å trekke seg ut, sier han.

Som er et resultat av konkursen i Magnum Media AS, trekker Magnus S. Rønningen seg ut av Magnum Medias tidligere eierselskapet 2634 Holding AS.

- Vi hadde ambisjoner om å lage et selskap som dro veksler på synergiene mellom Magnum Media AS, Magnum Public Relations AS og Ny Vri AS. Etter gårsdagens konkurs i Magnum Media, er ikke mitt bidrag lenger tilstede. Da føles det riktig å trekke seg ut, sier Magnus S. Rønningen i en pressemelding

Oppbud
2634 Holding AS var eierselskapet til Magnum Media som i går meldte oppbud. 2634 Holding AS eier utover Magnum Media AS, også eventbyrået Ny Vri AS og pr-byrået Magnum PR.

- Magnus S. Rønningen er en dyktig kar med store ambisjoner og høy gjennomføringsevne. Men på et møte tidligere i dag ble vi enige om at vi skilles profesjonelt før de siste dagers pressekjør går utover vennskapet oss i mellom - og de involverte selskapene. En konkurs er en hard belastning, spesielt for de ansatte, men også for de andre selskapene som ufrivillig blir dratt inn i mediastormen som har oppstått, sier daglig leder i 2634 Holding AS, Lars Gilleberg i en melding.

Fantastiske år
- Det har vært to fantastiske år som har blitt avsluttet med to knallharde uker. For min del føles det helt riktig å overføre mine eierandeler til de andre eierne, slik at de kan møte kundene sine uten all den negative oppmerksomheten som mitt navn har påført dem i det siste. Jeg har ikke hatt noe med eventselskapet å gjøre, og belastningen ved de siste dagers pressekjør har vært uheldig. Jeg ønsker mine tidligere partnere lykke til videre, mens jeg selv har nye planer. Hva de går ut på, har jeg for en gangs skyld tenkt å holde for meg selv, i et forsøk på å vise at jeg faktisk lærer, sier Rønningen i en melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.