Gå til sidens hovedinnhold

Røpet hemmelig Ekjord-avtale

Svein Lindin har lekket fra en avtale med vinimportør Ekjord AS der det går fram at Ekjord ikke anker en oppsigelsesdom. - Avtalen er hemmelig, sier Ekjords advokat.

Ifølge Svein Lindin anker vinimportør Ekjord AS ikke dommen fra Oslo tingrett om usakelig oppsigelse av Svein Lindin.

- Det er inngått en hemmlig avtale mellom Ekjord og Lindin som inneholder flere elementer. Hva denne avtalen inneholder kan verken jeg på vegne av Ekjord eller Svein Lindin uttale seg om, sier advokat Christian Lundin til TV 2 Nettavisen tirsdag ettermiddag. Lundin representerer Ekjord.

Mulig brudd
Advokat Lundin mener Lindins opplysninger kan være brudd på de avtaler som er inngått.

- I avtalen slik den er formulert er det strengt regulert hva man kan meddele til media. Jeg mener at disse opplysningene ikke var en del av dette, sier advokat Lundin.

Advokaten kan på grunn av avtalevilkårene ikke si om det stemmer at Ekjord ikke anker tingrettsdommen, slik Svein Lindin opplyser.

- Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte om dommen vil bli anket. I hvertfall ikke nå, sier Lundin, noe overrasket.

Han legger til at ankefristen først utløper 16. januar.

- Fornøyd
Svein Lindin sier seg tilfreds med utfallet av saken og opplyser at han nå vil motta 400.000 kroner i erstatning fra Ekjord AS.

- Vi skrev under avtalen i dag. Jeg er fornøyd og tror at vinimportørbransjen nå vil se på meg med nye øyne, sier Lindin til TV 2 Nettavisen.

Skal kurse
Lindin forteller at han vil fortsette å avholde mat og vinkurs.

Han sier saken har vært en belastning, men at han ikke føler bitterhet mot Ekjord AS og firmaets ansatte.

Svein Lindin vant over Ekjord da saken var oppe i Oslo tingrett i november. Retten kom til at Ekjords oppsigelse av Lindin var usaklig og at vindistributøren må ut med erstatning.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken