NA24.no

Røsjø henter 2 mrd.

Radiokanalen P4 legger frem resultatene for tredje kvartal på en pressekonferanse, 2002. Styremedlem og storaksjonær Endre Røsjø var til stede.
Radiokanalen P4 legger frem resultatene for tredje kvartal på en pressekonferanse, 2002. Styremedlem og storaksjonær Endre Røsjø var til stede. Foto: Knut Falch (Scanpix)
Sist oppdatert:
Den omstridte investoren Endre Røsjø lokker investorene til et nytt hedgefond.

Endre Røsjø har vært sentral i etableringen av flere norske selskaper. En av de mest kontroversielle er hans kontakter i Midtøsten, knyttet til DNOs etablering i området.

Nå er Røsjø i markedet med et nytt hedgefond, sammen med forvalter Morten Kielland. Målet til de to er å hente inn 2 milliarder kroner og notere det på Oslo Børs. Det skriver Finansavisen.

- Hovedinitiativtager er Morten Kielland, som bygget opp Key Asset Management og solgte det videre til SEB for to år siden, sier Røsjø til Finansavisen.

Røsjø sier til Finansavisen at hans mål er å starte med endel hundre millioner kroner, for deretter å hente inn opptil 2 milliarder kroner. Deler av fondet skal delta i et struktureringsfond for Island, som planlegges igangsatt tidlig i 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere