NA24.no

Rune Gerhardsen har fått ny jobb

Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)
Går til Burson-Marsteller.

En av Norges mest kjente politiske profiler, Rune Gerhardsen, tilknyttes som kommunikasjonsrådgiver i Burson-Marsteller.

Burson-Marsteller styrker med dette et allerede ledende miljø på samfunns- og myndighetskontakt i Norge.

- Rune Gerhardsen har ikke bare en unik erfaring fra norsk politikk gjennom veldig mange år, han er en del av norsk politisk historie, sier administrerende direktør i Burson-Marsteller Sigurd Grytten i en melding.

Rune Gerhardsen er nå i ferd med å etablere et eget foretak som grunnlag for foredragsvirksomhet, kurs og seminarer og diverse rådgivningsoppgaver. Det er inngått en samarbeidsavtale mellom B-M og selskapet Rune G som vil være i virksomhet fra februar 2012. Det innebærer at Rune G. kan trekkes inn i prosjekter og oppdrag B-M er engasjert i, i tillegg til de oppgaver og oppdrag Rune G. gjennomfører i egen regi.

- Jeg er svært tilfreds med tilknytningen til Burson-Marsteller, sier påtroppende seniorrådgiver i Burson-Marsteller, Rune Gerhardsen. - Det sikrer tilknytning til et godt og sterkt faglig miljø. Jeg var litt engstelig for å bli sittende alene og tygge på blyanten og bare reprodusere det jeg kunne fra før. Nå får jeg et faglig og sosialt tilknytningspunkt som kan gi betydelige impulser, avslutter Rune Gerhardsen i meldingen.

- Rune Gerhardsen kjenner norsk toppolitikk gjennom veldig mange år, blant annet som heltidspolitiker i hovedstaden. Han er kjent som en av Norges mest drevne og dyktigste debattanter, og herav fryktet av sine politiske motstandere. Han har vist god kommunikasjonsfaglig innsikt gjennom sitt ønske om å ville gjøre politikk forståelig. Hans kjente metafor med smørbrødfatet om privatisering er ikke bare god retorikk, det er også godt politisk håndverk. Det er videre en styrke for oss at Rune har tidligere erfaring fra kommunikasjonsbransjen. Det gjør at han allerede kjenner rådgiverrollen, sier Grytten i meldingen.

- Rune Gerhardsen vil bidra med viktig innsikt og forståelse for våre kunder sine politiske strategier. Vi regner også med at flere av våre kunder vil ha interesse av hans erfaring i våre tilbud innenfor tale- og debattrening. Vi gleder oss til spennende faglige diskusjoner fremover i vår avdeling, sier leder for Burson-Marstellers samfunnsavdeling, Ingrid Langerud i meldingen.

Rune Gerhardsen vil inngå i Burson-Marstellers samfunnsavdeling, ledet av Ingrid Langerud

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere