NA24.no

Ryanair-passasjerene måtte sitte over tre timer inne i flyet, uten tilgang til mat og vann hevdes det.
Ryanair-passasjerene måtte sitte over tre timer inne i flyet, uten tilgang til mat og vann hevdes det. Foto: YouTube

Ryanair-passasjerer måtte ringe politiet

Sist oppdatert:
Hevder de ble holdt fanget i fly - som var elleve timer forsinket.

Ryanair er igjen ute i hardt vær - bokstavelig talt.

I en artikkel i Daily Mail kommer det frem at en gruppe Ryanair-passasjerer ble holdt mot sin vilje i et fly, på vei fra Stansted til Porto i Portugal, i over tre timer.

Uten verken mat eller drikke måtte passasjerene, etter sigende, bli sittende i flyet uten at de fikk spesielt gode oppdateringer fra de kabinansatte.

Først etter å ha ringt politiet, over 50 ganger, skal passasjerene ha fått kommet seg inn i terminalbygningen som, ifølge en video publisert på Youtube av en av passasjerene, politiet måtte bryte seg inn i.

Se videoen lengre ned i saken!

To timer etter dette fikk passasjeren beskjed om å stige ombord i flyet på nytt, men det skulle ta enda to timer før flyet faktisk tok av.

På dette tidspunktet var flyet elleve timer forsinket.

Stengte butikker


Videobildene viser at stemningen var ganske trykket om bord i flyet, men Ryanair på sin side hevder at de ga passasjerer kompensasjon i form av kuponger slik at de kunne kjøpe mat og drikke på flyplassen.

Det skal imidlertid har vært så sent da passasjerene kom seg av flyet at butikkene var stengt.


Dårlig vær

Forsinkelsen skal ha skyldtes dårlig vær, og berørte flere andre flyvninger.

Ifølge en talsperson fra Ryanair skal det dårlige været ha ført til at flere ruter som opprinnelig skulle landet på Heathrow, ble omdirigert til Stansted.

Dette skal ha påvirket trafikkflyten på Stansted.

-Ryanairs rute fra London Stansted til Porto ble forsinket på grunn av dette, og så ble det ytterligere forsinket på grunn av fylleproblemer på flyplassen, skal Ryanairs talsperson ha uttalt.

-Passasjerer på dette flyet fikk gå i land, og gitt forfriskningskuponger. Flyet tok av morgenen etter klokken 7:50, sier han videre.

Det kommer videre frem at Ryanair beklager at enkelte passasjerer ble berørt av vær-forsinkelsene, men at dette var utenfor flyselskapets kontroll.

Politiet skal ha måttet kommet passasjerene til unnsetning.Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere