NA24.no

Ryanair satser på billighotell

BILLIGFLYKONGEN: Ryanair's Michael O'Leary satser på billighotell
BILLIGFLYKONGEN: Ryanair's Michael O'Leary satser på billighotell Foto: Ryanair
Ryanair sjefen lander på hoteller.

Ryanair som hevder de er hele verdens favoritt flyselskap, og garanterer nå alle sine passasjerer de laveste hotellprisene, i det de lanserer RyanairHotels.com. På nettstedet kan man søke på over 300.000 hoteller over hele Europa. Ryanair og HotelsCombined verdens ledende hotell sammenlignings motor utviklet sammen RyanairHotels.com. Det melder selskapene i en pressemelding.

Les også: - Er det dama som er til salgs?

RyanairHotels.com vil tilfredsstille enhver lommebok, fra små uavhengige hoteller til luksuriøse femstjerners hotell, som vises i en brukervennlig resultatside. Hotell vurderinger dekker alle aspekter av oppholdet, fra rom til personalet og fra tjenester til tilgjengelighet. Dette sikrer dermed en fullstendig oversikt før du bestiller, og de garanterte laveste prisene når du bestiller, hevder Ryanair i pressemeldingen.

- Ryanair vil fly 80 millioner passasjerer i år og vi garanterer de laveste prisene og ingen drivstofftillegg. Og nå vil RyanairHotels.com garantere de laveste hotellprisene for å sikre at Ryanairs passasjerer kan spare enda mer hver gang de flyr med oss, sier Ryanairs Michael O'Leary i pressemeldingen.

Les også: Flyvertinner stripper for veldedighet

- Så enten du leter etter budsjett eller 5-stjerners overnatting finner du det, til de laveste prisene, bare på RyanairHotels.com. Med Ryanair sparer du penger på flyreiser og på overnattingen din også, lyder meldingen fra selskapet

- Vi er begeistret over å samarbeide med Ryanair, Europas største lavpris flyselskap. Dette partnerskapet understreker satsingen på at HotelsCombined skal gi det beste hotell sammenligning tjenesten til verdens ledende nettsteder og vil være en stor ny tjeneste for Ryanairs passasjerer, sier HotelsCombined, Yury Glikin i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere