NA24.no

Foto: Foto: Andreas Kock/Cameralink/TV4 (TV4)

Rybak har fått ny jobb

Skal rapportere fra MGP for NRK.

Alexander Rybak er igjen klar for Eurovision Song Contest. Fra Düsseldorf i mai debuterer han nemlig som reporter for NRK.no, skriver NRK i en pressemelding.

Rybak, som for to år siden vant den mest overveldende Eurovision-seieren noensinne, er i år en del av den norske delegasjonen som nettreporter for nrk.no. Rybak skal dermed følge Stella Mwangis prøver og bevegelser, og rapportere hjem til Norge om livet i Eurovision Song Contest.

-Vi er veldig glade for å ha Alexander med på laget. Han har en unik erfaring som er nyttig både i virke som reporter for NRK.no, og som medlem i den norske delegasjonen, sier prosjektleder for den norske delegasjonen, Skjalg Solstad, i meldingen.

Under de to semifinalene den 10. og 12. mai, samt finalesendingen lørdag 14. mai, vil Rybak chatte direkte med seerne på nett. Der vil han dele sine tanker rundt sendingen, samt svare på spørsmål fra publikum.

- Jeg må begynne å interessere meg for mote og sånne kjolegreier så fort som mulig, slikt er jo kjempeviktig i MGP-verden,sier Alexander Rybak til NRK.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere