NA24.no

Rytter-Malin fikk opphevet inndragningen - klar for nye ritt

TILBAKE I SALEN: I dag fikk Malin Berås beskjeden hun håpet på. Det Norske Travselskap har opphevet inndragningen av lisensen hennes. Nå kan montérytteren søke om lisens i utlandet.
TILBAKE I SALEN: I dag fikk Malin Berås beskjeden hun håpet på. Det Norske Travselskap har opphevet inndragningen av lisensen hennes. Nå kan montérytteren søke om lisens i utlandet. Foto: Privat
Sist oppdatert:
- Det er en utrolig deilig følelse å vinne denne saken, sier Malin Berås (25).

Disputten mellom montérytteren Malin Berås (25) og Det Norske Travselskap (DNT) og Norsk Rikstoto startet da det ble kjent at sørlandsjenta hadde inngått en samarbeidsavtale med spillselskapet LeoVegas, og deltatt i en reklamefilm.

LES OGSÅ:Rytterstjerne går til sak mot sportsorganisasjon

Begge hesteorganisasjonene krevde at hun skulle bryte samarbeidet med spillselskapet, mens Berås 12. september svarte med å levere inn lisensen sin.

DNT svarte med å inndra lisensen til Berås, noe som blant annet fratok henne muligheten til å søke om lisens i andre land får å kunne ri og kjøre løp.

LES OGSÅ:- Responsen har vært helt enorm

I dag snudde DNT i saken, og opphevet inndragningen av lisensen hennes. Dette betyr at det er mulig for henne å konkurrere igjen.

- «Grattis!»
- Kunne de ikke ha gjort dette med en gang, sier Berås da Nettavisen snakker med henne tirsdag ettermiddag. Det var hennes advokat, Olav Sylte, som kom med den gode nyheten til henne via e-post.

- «Grattis»! skrev han til meg. Videre skrev han at DNT har frigitt lisensen min. Det er en utrolig deilig følelse å vinne denne saken, sier Berås.

Malin Berås gleder seg over dagens avgjørelse.


Advokat Sylte er også godt fornøyd med resultatet.

- DNT har snudd i saken
- DNT har snudd i saken. Det gjør at vi ikke trenger å bringe saken inn for retten med krav om en midlertidig avgjørelse, sier Sylte til Nettavisen.

- Lisensen din er ikke lenger inndratt. Har du hørt noe mer om samarbeidet ditt med spillselskapet, som var kimen til saken?

- Nei, jeg har ikke hørt noe om det. Min avtale med dem står ved lag, sier Berås, som nå planlegger å søke om lisens i utlandet.

LES OGSÅ:- Jeg oppfordres til å ri i bikini

Hvilke land hun kommer til å søke lisens i har hun ennå ikke bestemt seg for.

- Jeg vil fortsette med det jeg elsker, og har blitt invitert til Mallorca. Kanskje jeg skal slå meg der, sier rytterstjernen og ler.


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere