NA24.no

(TV 2)

Sa han var lottomillionær

Korrupssjonssiktede Frank Murud skal ha diktet opp historier om Lotto- og tippegevinster for å forklare sin formue.

Den tidligere eiendomssjefen i Undervisningsbygg Oslo, Frank Murud fråtset i dyre boliger i Holmenkollen, hytter, biler og båter.

NA24 - din næringslivsavis

Dette ble lagt merke til av naboer og kolleger, som ikke skjønte hvordan han kunne ha råd til alt dette på vanlig inntekt i kommunen, ifølge DN.

Murud fortalte at han var godt gift, kona hadde arvet betydelig summer og dessuten hadde han vunnet betydelige summer på Oddsen. Dessuten hadde han arvet store summer selv.

- Han var litt vag, og verden vil bedras. Vi har mer eller mindre godtatt alle disse forklaringene. Jeg stilte aldri spørsmål ved hverken biler, båt eller hus, sier informasjonssjef Marit Thorsen i Undervisningsbygg til DN.

I tillegg til den dyre villaen i Holmenkollen hadde Murud fire tomter og en hytte på Geilo, leilighet i Lillehammer, hus i Fredrikstad og Valer samt aksjer i Birdstep for 36 millioner kroner.

- Jeg tenkte at han hadde godt som håndverker i mange år og var god til å investere i aksjer. Dessuten hadde han jobbet som takstmann og har god greie på fast eiendom, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere