*Nettavisen* Økonomi.

Samler troppene til fakturakrig

Olav Lindberg i Basware og Tor Rønhovde i Mirror Accounting. Foto: Basware/Mirror Accounting

Nytt samarbeid åpner nye dører.

1. juli i år vil kravet om elektronisk fakturahåndtering tre i kraft for alle leverandører til staten. I den forbindelse har Mirror Accounting og Basware forlenget og utvider sitt samarbeid i Norge og Sverige.

Global avtale
Selskapene har signert ny avtale, der Mirror Accounting blir Baswares første helintegrerte partner på InvoiceReady i Norge og Sverige. Partnerskapet, som samtidig er Baswares første Virtual Operator-avtale globalt, vil løpe over tre år og har en totalverdi på i overkant av 400.000 euro.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK!

– Basware og Mirror Accounting, som er et heleid datterselskap av Lindorff-gruppen, har allerede i mange år samarbeidet om tjenester der Mirror Accounting tilbyr sine kunder Baswares standardiserte plattform for elektronisk fakturahåndtering. Med den nylig signerte Virtual Operator-avtalen, vil Mirror Accounting tilby enda flere av Baswares løsninger og tjenester direkte til egne kunder i Norge og Sverige, sier Olav Abel Lindberg, Salgsdirektør i Basware, i en melding

Utvikler partnerskap
– Et av Baswares strategiske fokusområder fremover er utviklingen av partnerskap som støtter veksten innen volumsalgsfunksjonene. Avtalen med Mirror Accounting åpner dette markedet i Skandinavia, og vi er svært fornøyd med å jobbe sammen med Mirror Accounting også i årene fremover, kommenterer Esa Tihilä, CEO i Basware, i meldingen.

– Vi har i mange år jobbet med å bygge opp One Mirror, som er vårt servicesenter på nett, der vi tilbyr tjenester innen økonomi og regnskap til norske virksomheter. I dette arbeidet har vi vært fast bestemt på å kun benytte de beste leverandørene som komponenter i våre tjenester og løsninger, sier Tor Rønhovde, CEO i Mirror Accounting, i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.