NA24.no

Sammen mot Schibsted-sjefen

Foto: Tommy Brakstad
Sist oppdatert:
Ansatte i storaviser reagerer kraftig på sjefens spådom om papiravisenes død.

- Vi er mektig lei av konsernsjefens stadige dødsdommer over papiravisene, sier leder for redaksjonsklubben i VG, Anne Lise von der Fehr, til Dagens Næringsliv.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Schibsteds toppsjef Kjell Aamot høster storm i egne aviser etter at han i et foredrag i forrige uke anslo at papiraviser er historie om 20 år.

Lederen i Aftenpostens redaksjonsklubb, Gunnar Kagge, vil ta saken opp med styret i Schibsted "for å få en avklaring". Aftenposten er midt i kraftige innsparingstiltak, og Kagge er oppgitt over at sjefen stiller spørsmålstegn ved hvorfor de gjør det.

Også ledelsen i henholdsvis VG og Aftenposten er kritiske til Aamodts utspill. Aftenposten har tatt et kraftig oppgjør med spådommen på lederplass, og sjefredaktør Bernt Olufsen i VG sier følgende til Dagens Næringsliv:

- Papiravisen vil fortsette å utvikle seg og tilpasse seg de markedsmessige utfordringer, men det er altfor svartsynt å avvikle betalingsavisens rolle i et 20-årsperspektiv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere