NA24.no

Sånn skal Anne (31) skaffe seg jobb

Sist oppdatert:
I frustrasjon over totalt fraværende respons på over 30 jobbsøknader spilte Anne Marken Gihlemoen (34) inn denne videoen.

«Jeg var så dum at jeg sa opp jobben min før jeg hadde skaffet meg en ny.Og nå sitter jeg her med skjegget i postkassa. Jeg trenger veldig en jobb. Jeg trenger en jobb.»

Slik starter den egenkomponerte sangen som Anne Marken Gihlemoen (34) fra Bjørkelangen, nå bosatt i Knapstad i Østfold, har spilt inn på video og lagt ut på nettet.

- Jeg la ut videoen i et litt desperat øyeblikk forrige fredag, etter at jeg fikk avslag på en jobb. Samtidig så jeg at arbeidsgiveren på nytt la ut annonsen med jobben jeg hadde fått avslag på, sier Gihlemoen til Romerikes Blad.

Sa opp jobben

Etter at hun i april sa opp jobben sin som barnekonsulent i en barne- og ungdomsorganisasjon har 34-åringen søkt på 31 jobber innen medier og innholdsproduksjon.

– Men det har vært helt uten respons. Derfor spilte jeg inn videoen som jeg la ut på facebooksiden min. I ettertid har jeg fått mange positive tilbakemeldinger fra folk, blant annet med linker til jobbannonser jeg bør søke på, forteller Gihlemoen.

Tre intervjuer

- Har du fått noen jobbtilbud, da?

- Nei, ingen tilbud, men jeg har vært inne til tre jobbintervjuer denne uka. Riktignok er dette jobber jeg hadde søkt på tidligere, men det blir spennende å se, sier 34-åringen.

- Hva er drømmejobben, da?

- Drømmen er nok å få mitt eget dokumentarprogram på tv, men nå har jeg søkt på jobber som tekstforfatter og informasjonsmedarbeider, forteller hun.

Les flere saker fra Romerikes Blad her.


Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere