NA24.no

SAS åpner Oslo-Moskva

Foto: Berg-Rusten, Ole (SCANPIX)
Sist oppdatert:
I mars åpner SAS ny rute mellom Oslo og Moskva.

Søndag 27. mars åpner SAS ny rute mellom Oslo og Moskva. SAS-ruten skal betjenes med en Boeing 737 fire dager i uken; mandag, onsdag, fredag og søndag, opplysr SAS.

- Vi er veldig fornøyde med å kunne åpne Oslo-Moskva. Betydelig reduserte kostnader og bedre markedsvilkår gjør det mulig for SAS å vokse på en lønnsom måte nå.

- Moskva er en viktig by for mange av våre forretningskunder, og er i tillegg et ideelt reisemål på fritiden. Bare drøye to timer unna Oslo kan man oppleve en storbyweekend fylt med spennende kultur, arkitektur og shopping, sier Robin Kamark, kommersiell sjef i SAS.

Samtidig med åpningen av SAS’ fire ukentlige flygninger etableres et Codeshare-samarbeid med Aeroflot. Det innebærer at Aeroflot selger billetter til SAS’ avganger, mens SAS selger billetter til Aeroflots daglige avganger. Tilsvarende samarbeid eksisterer allerede på rutene mellom Stockholm-Moskva og CPH-Moskva.

Ifølge SAS kan passasjerer som reiser med selskapet fra andre byer i Norge sjekke inn bagasjen helt til Moskva.

- SAS-avgangen fra Oslo går kl 10. Det innebærer at man rekker å fly inn til Oslo fra hele landet i god tid før Moskva-avgangen. Laveste pris fra Oslo, en vei, i salgskampanjen som åpnet 29. desember, er 655 kroner. Den prisen inkluderer både innsjekket bagasje og fritt valg av sete, opplyser selskapet.

Fakta om den nye ruten:

Oppstart søndag 27. mars 2011

* OSL – Moskva Sheremetyevo

* Flightnr SK2730/2731

* Flys med Boeing 737

* Flys mandag, onsdag, fredag og søndag

* Avgang fra Oslo kl 1000, ankomst Moskva 14.20 lokal tid (Flytid 2t 20 min)

* Avgang fra Moskva 15.15, ankomst Oslo 15.50 norsk tid (Flytid 2.35)

* Billettene er i salg fra 29. desember 2010. Laveste pris en vei i kampanjen som pågår nå er 655

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere