SAS åpner Oslo-Moskva

Foto: Berg-Rusten, Ole (SCANPIX)

I mars åpner SAS ny rute mellom Oslo og Moskva.

03.01.11 21:28

Søndag 27. mars åpner SAS ny rute mellom Oslo og Moskva. SAS-ruten skal betjenes med en Boeing 737 fire dager i uken; mandag, onsdag, fredag og søndag, opplysr SAS.

- Vi er veldig fornøyde med å kunne åpne Oslo-Moskva. Betydelig reduserte kostnader og bedre markedsvilkår gjør det mulig for SAS å vokse på en lønnsom måte nå.

- Moskva er en viktig by for mange av våre forretningskunder, og er i tillegg et ideelt reisemål på fritiden. Bare drøye to timer unna Oslo kan man oppleve en storbyweekend fylt med spennende kultur, arkitektur og shopping, sier Robin Kamark, kommersiell sjef i SAS.

Samtidig med åpningen av SAS’ fire ukentlige flygninger etableres et Codeshare-samarbeid med Aeroflot. Det innebærer at Aeroflot selger billetter til SAS’ avganger, mens SAS selger billetter til Aeroflots daglige avganger. Tilsvarende samarbeid eksisterer allerede på rutene mellom Stockholm-Moskva og CPH-Moskva.

Ifølge SAS kan passasjerer som reiser med selskapet fra andre byer i Norge sjekke inn bagasjen helt til Moskva.

- SAS-avgangen fra Oslo går kl 10. Det innebærer at man rekker å fly inn til Oslo fra hele landet i god tid før Moskva-avgangen. Laveste pris fra Oslo, en vei, i salgskampanjen som åpnet 29. desember, er 655 kroner. Den prisen inkluderer både innsjekket bagasje og fritt valg av sete, opplyser selskapet.

Fakta om den nye ruten:

Oppstart søndag 27. mars 2011

* OSL – Moskva Sheremetyevo

* Flightnr SK2730/2731

* Flys med Boeing 737

* Flys mandag, onsdag, fredag og søndag

* Avgang fra Oslo kl 1000, ankomst Moskva 14.20 lokal tid (Flytid 2t 20 min)

* Avgang fra Moskva 15.15, ankomst Oslo 15.50 norsk tid (Flytid 2.35)

* Billettene er i salg fra 29. desember 2010. Laveste pris en vei i kampanjen som pågår nå er 655

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.