NA24.no

SAS avviser intern epost

Foto: JOHAN NILSSON
Sist oppdatert:
Mot konkurs, skriver Widerøe-sjef, men dette avvises av SAS.

Mandag hadde Finansavisen en sak om situasjonen i SAS. Saken var ikke lett å tyde, men en oppfølger tirsdag og en melding fra SAS klargjør saken.

Finansavisen refererte nemlig til en intern epost for styret i Widerøe. Her kommer det frem at basesjef Tore Diganes i Winderøe advarer mot en konkurs i SAS, som eier Widerøe. Diganes skriver at tre av bankene i milliardemisjonen til SAS har knyttet spesielle vilkår for å være med i emisjonen.

I en melding fra SAS skriver selskapet at informasjonen fra Widerøes Tore Diganes, som kommer frem i Finansavisen, ikke er korrekt.

- Informasjonen er ikke riktig. Det eksisterer ingen slike klausuler eller andre klausuler som ikke er opplyst om i emisjonsprospektet, skriver SAS i en melding.

SAS påpeker også i meldingen at de har finansielle midler på 11,4 milliarder svenske kroner og en egenkapital på 12 milliarder svenske kroner.

Finansavisen skriver imidlertid at SAS taper 1 milliard svenske kroner i kvartalet, og kan komme til å betale til 3 milliarder av gjelden i 2009.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere