SAS Braathens sier unnskyld

SAS Braathens legger seg flate i en landsdekkende annonse-kampanje. Men i dag fortsetter kanselleringene.

01.02.06 09:14

I annonsen beklager administrerende direktør Petter Jansen i SAS Braathens kanselleringene og forsinkelsene fra forrige uke.

- At vi vil gjøre alt som står i vår makt for å gjenopprette tilliten, kan jeg love dere. At vi får forståelse, kan jeg jo bare håpe på, sier Jansen i reklamen.

SAS-Braathens-sjefen beklager til alle som ikke kom seg dit de skulle. Jansen beklager at selskapet har svekket tillitsforholdet til sine kunder, og at selskapet «ikke har fremstått som den garantisten for infrastruktur i Norge vi har sagt vi skal være».

Informasjonssjef Siv Meisingseth sier målet med annonsekampanjen ganske enkelt er å understreke at SAS Braathens beklager det som skjedde i forrige uke.

- Vi følger at vi påførte passasjerene store problemer i forrige uke. Vi vet at en annonse ikke gjør det noe bedre, og at vi også må gjøre andre ting for å bygge tillitsforholdet til kundene, sier Meisingseth til TV 2 Nettavisen.

Onsdag morgen preges trafikken nok en gang av kanselleringer. SAS Braathens har over 20 kanselleringer onsdag morgen. Denne gangen er det tåke som er årsaken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.