*Nettavisen* Økonomi.

SAS flyr til Reykjavik

Fra slutten av mars starter SAS opp ruter til Island. Enveisprisene starter på 661 kroner.

08.12.05 09:26

Ruten skal flys tre ganger i uken med en Boeing 737. Det går frem av en pressemelding fra SAS torsdag.

Laveste pris starter fra 661 kroner én vei, inkludert skatter og avgifter. Det blir enveispriser på ruten, og billettsalget starter tirsdag 13. desember.

- Det er nære og historiske bånd mellom Norge og Island og det er betydelig kontakt mellom de to landene. Vi vet at mange nordmenn anser Island som et attraktivt reisemål. Island er dessuten et av de få reisemålene til/fra Norge hvor SAS Braathens i dag ikke har et eget tilbud, sier administrerende direktør Petter Jansen i SAS Braathens i meldingen.

Flyselskapet har tidligere informert at de vil åpne fem nye utenlandsruter fra sommerprogrammets start 26. mars 2006. Det er blant annet ukentlige rundturer mellom Oslo og Wien, Kreta, Athen og Napoli.

Selskapet åpner også en ny direkterute mellom Torp ved Sandefjord og Malaga. Ruten mellom Torp og Nice gjenopptas samtidig etter en vinterpause.

SAS Braathens åpner også fra 11. februar et antall nye utenlandsruter fra de regionale flyplassene i Norge. regionale markeder i Norge. Blant disse er ruter mellom Bergen og Roma, Kristiansand og Alicante samt Stavanger og Roma. I tillegg vil det være ruter til Paris.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag