NA24.no


FLY IKKE NØDVENDIGVIS VIKTIGST FOR SAS: Konserndirektør Eivind Roald i SAS mener at salg av flyturer ikke nødvendigvis blir den viktigste inntekten fremover.
FLY IKKE NØDVENDIGVIS VIKTIGST FOR SAS: Konserndirektør Eivind Roald i SAS mener at salg av flyturer ikke nødvendigvis blir den viktigste inntekten fremover. Foto: BJORN H STUEDAL www.stuedal.no ((C)STUEDAL)

SAS-sjef: - Ikke sikkert at flyreiser er fremtiden

Sist oppdatert:
Det sier SAS-direktør Eivind Roald, og løfter fram gullmedlemmene som gullgruven.

– Det er ikke sikkert at flyreiser er fremtiden til SAS.

- Eurobonus er den viktigste og mest dyrebare plattformen vi har.

- Vi tjener veldig mye på Eurobonus. Og det kommer til å bli milliarder, sier SAS-direktør Eivind Roald til Dagens Næringsliv.

Blant de 20 millionene som flyr SAS i Norden hvert år, står 2,2 millioner av dem for 70 prosent av inntektene. Det er denne gruppen som Roald nå ønsker å selge mer enn flyreiser til. Gjennom Eurobonus-ordningen vil han tilby mye annet enn flyreiser.

Han ønsker å tilby dem online matbutikk, pakker med shopping, kultur og opplevelser, bolig- og hytteformidling mellom medlemmer, og flere lounger for å holde på medlemmene, for å nevne noe.

– Det symptomatiske for Skandinavia er ikke, som Bjørn Kjos sier, at pris betyr alt. Vårt gjennomsnitts Eurobonus-medlem har høy inntekt, og det er ressurssterke og samfunnsengasjerte mennesker, sier Roald til DN.

FREMTIDEN: SAS-direktør Eivind Roald sier at Eurobonus-kunder er gull verdt for SAS, og at de fremover skal stå for enda mer av inntekten.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere