Gå til sidens hovedinnhold

Sats svarer DNB på treningssenter-reklame

DNBs Spare-film ble ikke tatt i mot helt som planlagt.

Fredag forrige uke la DNB ut en film om appen DNB Spare. En mann på en spinningsykkel forteller seere at det er like greit å droppe støttemedlemsskapet ved et treningssenter, og heller spare pengene.

Ifølge banken kaster vi bort flere millioner kroner på treningsmedlemsskap vi ikke benytter oss av. Pengene vi bruker på det kan gå rett på en sparekonto, oppfordrer de.

Filmen vekket mange reaksjoner, skriver Kampanje, som først omtalte saken, og nå har også treningskjeden Sats svart storbanken.

De svarte onsdag kveld med en humoristisk video der de råder medlemmene om å se andre steder for treningsråd.

Se filmen til DNB øverst i saken og filmen til Sats under.

Pia Svärd, markedssjef i DNB forteller Kampanje at de ser etter reaksjonene på filmen om Spare at de må være tydeligere på budskapet sitt i fremtiden.

Hun påpeker at det ikke er treningsbransjen de vil til livs, men at poenget er at penger brukt på noe en ikke benytter seg av heller kunne vært spart.

- Dette handler om støttemedlemmene, ikke treningsbransjen. Vi heier på alle som trener. Men dørstokkmila er lik både hos oss og Sats – man må ta et grep enten det handler om å trene eller å spare, sier Svärd til Kampanje.

Markedsdirektør i Sats, Marianne Orderud, forteller Kampanje at de ønsket å svare på en humoristisk måte etter å ha blitt gjort oppmerksom på filmen fra kunder og konkurrerende treningssentre. Hun poengterer også at de ønsker seg aktive medlemmer.

Kommentarer til denne saken