NA24.no

Andreas Brøvig (t.v) og Tønnes Steenersen (t.h) satser på nok en lokal TV-stasjon. Nå står Østfold for tur.
Andreas Brøvig (t.v) og Tønnes Steenersen (t.h) satser på nok en lokal TV-stasjon. Nå står Østfold for tur. Foto: TV8

Satser enda mer lokalt

TV8 blir enda større.

TV8 Norge starter nå sin sjette lokale TV-stasjon. Det er Østfold som er det nye satsningsområde for TV8. Selskapet har allerede stasjoner i Oslo, Asker & Bærum, Romerike, Buskerud og Follo.

- Vi har ønsket å starte i Østfold lenge, og vi har nå sammenhengde dekning fra svenskegrensen og rundt hele Oslofjorden, sier ansvarlig redaktør for TV8, Andreas Brøvig i en melding.

TV8 eies av Plastilin as. Eier av Plastilin, Tharald Nustad, har hatt eierinteresser i lokal-TV siden 2000.

Kommersiell direktør i TV8, Tønnes Steenersen, har lang fartstid fra lokal-TV. Han er nå glad for at TV8 går inn i et nytt område med nesten 300 000 mennesker.

- Vi er ydmyke i forhold til oppgaven, men føler også at vi har med oss den erfaring og kompetanse som skal til for å kunne skape den første lønnsomme lokal-TV-stasjonen i Østfold noensinne, sier kommersiell direktør i TV8, Tønnes Steenersen i meldingen.

TV8s ansvarlig redaktør er Andreas Brøvig er bare 25 år gammel. Til tross for sin unge alder har han holdt på med lokal-TV i ti år. Han ser nå frem til lokale sendinger i regi av TV8. - TV8 produserer hver dag 30 minutter lokalt innhold på hver stasjon, samt at de har regionale produksjoner. Vi har også flere spennende samarbeidspartnere som vi produserer programmer sammen med. Av disse kan vi nevne Hegnar Online, Se og Hør og VIF Fotball, forteller kanalens ansvarlige redaktør.

- Østfold komplementerer vårt konsept. Vi har drevet lønnsom lokal-TV i Follo i mange år, og ser at synergiene med å få med oss Østfold er veldig store. Vår lansering i Østfold blir en stor dag for oss og en viktig milepæl, lyder den kommersielle direktøren Tønnes Steenersen i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere