NA24.no

Satser på Aker Solutions

Foto: Holm, Morten (Scanpix)
Sist oppdatert:
Goldman Sachs er overbevist, og jekker opp anbefaling samt kursmål.

Meglerhuset Goldman Sachs har ifølge Dow Jones Newswire oppgradert anbefalingen til kjøp i Aker Solutions. Aksjen blir også lagt til listen «conviction list». Det står i kontrast til den tidligere nøytrale anbefalingen.

Kursmålet jekkes samtidig opp til 54 kroner fra 42 kroner per aksje.

Goldman Sachs venter at Aker Solutions vil møte sitt eget mål for driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) for inneværende år. Bakgrunnen er at marginene er forventet å forbedre seg og at ordrereserven forholder seg sterk. Videre bemerker meglerhuset at problemprosjektene i forbindelse med opprydding på Frigg-feltet og byggingen av to rigger for Aker Drilling er avklart, og at de er tatt avsetninger i den forbindelse.

De mener også at visibiliteten for 2009 er underestimert på grunn av det pågående arbeidet med Kashagan, og at utsiktene for nye kontrakter forblir god på grunn av at Aker Solutions er sterkt eksponert mot den norske siden Nordsjøen hvor StatoilHydro opprettholder et høyt aktivitetsnivå.

NA24 iMarkedet – siste fra finansmarkedene

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere