NA24.no

Satser tungt på privatøkonomi

ABC Nyheter ruller ut ny satsing.

På abcpenger.no skal brukerne kunne hente informasjon om det aller meste som har med privatøkonomi å gjøre.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Vi vil tilby den største samlingen kalkulatorer som er å finne på et norsk nettsted. Blant mye annet vil privatpersoner enkelt kunne beregne rente, prisutvikling og skatt, sier ABC Penger-ansvarlig Rune Pedersen.

ABC Startsiden har kjøpt 51 prosent av Pengeforlaget og Pedersen skal publisere artikler fra en rekke av forlagets bøker på nett.

ABC Nyheters nyskaping skal også oppdateres daglig med nyheter innen privatøkonomi. Nyhetsstoffet er det DN.no som står for. Dagens Næringslivs nettutgave har samarbeidet med ABC Nyheter siden i fjor, nå formaliseres det hele.

Herman Berg, redaktør for ABC Nyheter, sier i en melding at de vil konkurrere med Dine Penger og Din Side økonomi.

- Uansett om det er vanskelige tider eller ikke, vil det alltid være bra timing å lansere en satsing innen privatøkonomi. Vi er sikre på at det er plass til minst én kvalitetsaktør til i dette markedet. Og hvem vet - kanskje blir det vi som kommer til å være størst om noen år, sier Berg i meldingen.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere