NA24.no

Satsning gir uttelling for Inmeta

Sist oppdatert:
Sikret storavtale med myndighetene i Gøteborg.

Inmeta Licensing i Sverige har i samarbeid med Office IT Partner Väst inngått en rammeavtale på 3 år med Göteborg Stad, inklusive alle kommunale selskaper.

NA24 - din næringslivsavis

Avtalen har en forventet verdi på minimum 25 millioner svenske kroner. Den nye kunden, Göteborg Stad, skal kjøpe programvare gjennom Inmeta, som også skal bidra med rådgivningstjenester.

- Denne avtalen har stor betydning for Inmeta. For det første er dette vår største rammeavtaler noensinne i Sverige. For det andre er det et gjennombrudd for Inmeta i det svenske markedet, og for det tredje bekrefter det at store kunder ønsker å handle alt ett sted - det er helt i tråd med vår strategi, sier konsernsjef Jarl Øverby i en børsme-ding.

- Det er svært gledelig at vår utvidede satsning i Sverige gir uttelling, sier konsernsjef i Inmeta Jarl Øverby. - Vi ser en økende trend at store kunder samler kjøp og rådgivning rundt lisens et sted, og med Inmetas posisjon og historikk blir vi i økende grad involvert i kundenes jakt etter besparelser og effektivisering. En partner so m også kan bidra til effektiv programvareadministrasjon blir i større grad foretrukket. Rammeavtalen med Göteborg Stad passer således godt inn i det markedsbildet vi ser, avslutter Jarl Øverby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere