NA24.no

Saxo kjøper E-Trade

Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX NORGE)
E-Trades tid i Norden er over for andre gang.

Ifølge en pressemelding fra Saxo og E-Trade er det klart at E-Trades satsing i Norden er over for denne gang. Dette er andre gang den amerikanske nettmegleren prøver seg på det nordiske markedet. Forrige gang var også godt timet mot en konjukturtopp.

Med oppkjøpet overtar Saxo Bank onlinemeglerens kunder i Danmark, Island, Finland, Estland, Letland, Litauen, Sverige og Norge. I meldingen kommer det også frem at Saxo vil utvide produktspekteret til å tilby pensjonsprodukter, aksje- og investeringskreditter, obligasjonstilbud og senere et fondssupermarked.

- Denne overtagelsen støtter vår langsiktige ekspansjonsstrategi og utvider vårt produkttilbud på vår handelsplaffor Saxo Trader. Dessuten vil det utvidede kundeunderlaget sette oss i stand til ytterligere å forbedre våre serviceytelser, skriver Saxo-gründerne Kim Fournais og Lars Seier.

Eneste hinder på veien nå er hvis ikke myndighetene godkjenner avtalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere