NA24.no

Scandic-sjef slutter

Frank Fiskers går av som sjef for hotellkjeden Scandic, nå starter jakten på en ny.

Mandag kunngjorde Scandic at Frank Fiskers, konsernsjef for Scandic siden 2007, fratrer sin stilling etter sommeren. Prosessen med å rekruttere ny konsernsjef til Scandic forventes å bli fullført i løpet av de kommende månedene. Så snart den nye konsernsjefen er utnevnt, trer Frank Fiskers inn i Scandics styre og fortsetter som investor i selskapet. Det opplyser selskapet i en melding.

- Vi setter stor pris på den betydelige innsatsen Frank har gjort i løpet av sine tre år hos Scandic. Han iverksatte raskt viktige strategier etter skillet med Hilton, bygde opp en ny og sterk ledelse og styrte Scandic med trygg hånd gjennom de økonomiske nedgangstidene. Vi respekterer Franks avgjørelse om å trekke seg tilbake fra Scandic, nå som han går inn som partner i et investorselskap for hotelleiendommer i London. Vi starter nå prosessen med å finne en ny og erfaren konsernsjef til Scandic, mens Frank fortsetter som konsernsjef til over sommeren for å sikre en så effektiv overgang som mulig,» skriver Vagn Sørensen, styreleder i Scandic, i meldingen

.

- Jeg har hatt tre svært spennende år hos Scandic, og det har vært en sann glede å lede dette fantastiske selskapet og dets 150 hoteller. I min nye rolle som hotellinvestor får jeg gode og interessante muligheter til å kombinere min operative erfaring med aktivt eierskap, noe jeg ser på som en fremtidig styrke i bransjen vår,» skriver Frank Fiskers.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere