NA24.no

Schibsted legger ned storsatsing

Sist oppdatert:
Pelp.no legges ned etter bare åtte måneder.

På nyåret ble den nettverkbaserte forbrukertjenesten Pelp.no lansert, som ble utviklet av tre tidligere FINN-ansatte. Det er FINN, som eies av Schibsted, som bidro med oppstartslån til de tre gründerne. Hensikten var å løse brukerbehov som FINN ikke var i stand til.

- Vi valgte å ta tak i dette med brukeranbefalinger. Mange føler det er utrygt å kjøpe noe. De lurer på om de vil få nytte av det, om det havner i skuffen, om tjenesten funker. Mange sier at de veldig gjerne hjelper andre, men 96 prosent svarer at de gjør det offline - i samtaler med andre. Dermed forsvinner kunnskapen, uttalte tidligere direktør for FINN Vekst, Tine Reuterdahl , til DN.no tidligere i år.

Reuterdahl er en av gründerne bak Pelp.no.

Førstkommende mandag legges imidlertid tjenesten ned.

- Vi fikk ikke nok vekst til at det satses videre på nåværende tidspunkt, opplsyer Pelp.no i en pressemelding.

- Rettighetene til tjenesten overtas av FINN.no, som også finansierte dette gründerprosjektet. Kanskje kommer det en videre satsing derfra, men det er opp til andre enn oss.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere