NA24.no

Schibsteds svenskesjefer på plass

Sist oppdatert:
Her er den nye konsernledelsen i Sverige.

Schibsted Sveriges nye konsernledelse er klar. I ledergruppen inngår representanter fra Aftonbladet, SvD og Aftonbladet Tillväxtmedier, skriver konsernet i en pressemelding.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Det er den ferske Schibsted-sjefen Raoul Grünthal som har satt sammen gruppen. Grünthal kom selv fra Svenska Dagbladet i begynnelsen av mars.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Det er administrerende direktør i Aftonbladet, Erik Hjelmstedt, administrerende direktør i SvD, Gunilla Asker og Mats Eriksson som er administrerende direktør for Aftonbladet Tillväxtmedier som nå skal fylle stolene i den nye konsernledelsen.

Til høsten kommer det enda flere.

Fra og med 1. september vil også påtroppende administrerende direktør i Aftonbladet, Anna Settman, inngå i ledelsen. Foruten henne vil også tre sjefredaktørene fra Aftonbladet inngå.

Den nye ledelsen skal være motoren i alle virksomhetene i konsernet, heter det i pressemeldingen.

Foruten nevnte Aftonbladet, SvD og Tillväxtmedier, eier Schibsted i Sverige blant annet Hitta, Tasteline, E24, Jobb24 og Prisjakt.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere