Se - han tjener penger!

Foto: AP/SCANPIX

Endelig kan også John Arne Riise juble over et økonomisk resultat.

John Arne Riise har tjent penger i søkk og kave som fotballproff. Men forvaltningen av pengene har vært så som så.

NA24 - din næringslivsavis

Det heleide selskapet hans, Riise Invest AS, gikk dundrende konkurs i 2007. I etterkant av oppryddingen her viste det seg at rotet i selskapene og rundt økonomien til Riise var omfattende.

Les også: Riise har gjort opp gammel gjeld

Les også: Riise slipper millionkrangel

Nå har fotballproffen, som til daglig tjener til livets opphold i fotballklubben AS Roma, startet egen fotballskole. Skolen ble arrangert første gang i fjor sommer, i Kragerø, og selskapet bak leverte årsregnskapet nå i slutten av april.

Tallene viser at Riise, i motsetning til med Riise Invest, kan smile over positive tall i regnskapet. John Arne Riises fotballskole AS hadde inntekter på knappe 470.000 kroner i sitt første driftsår, og overskuddet etter skatt ble til slutt på 92.000.

Fotballskolen var, ifølge lokalavisen i Kragerø, en suksess i sitt første år og det er planlagt en ny skole til sommeren.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Riise har fått med seg flere investorer i selskapet. Fotballproffen eier 51 av 80 aksjer i selskapet, mens Due Ragazzi og Terje Wilhelmsen har 20 aksjer hver og Joachim Eikeland Jensen har 9 aksjer.

Ifølge regnskapet er det ingen ansatte i selskapet. Styret består av Riise, Teodor Kortizinsky Luisa, Terje Wilhelmsen, Joachim Jensen og Jørn Erik Borge.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.