NA24.no

Se - han tjener penger!

Foto: AP/SCANPIX
Endelig kan også John Arne Riise juble over et økonomisk resultat.

John Arne Riise har tjent penger i søkk og kave som fotballproff. Men forvaltningen av pengene har vært så som så.

NA24 - din næringslivsavis

Det heleide selskapet hans, Riise Invest AS, gikk dundrende konkurs i 2007. I etterkant av oppryddingen her viste det seg at rotet i selskapene og rundt økonomien til Riise var omfattende.

Les også: Riise har gjort opp gammel gjeld

Les også: Riise slipper millionkrangel

Nå har fotballproffen, som til daglig tjener til livets opphold i fotballklubben AS Roma, startet egen fotballskole. Skolen ble arrangert første gang i fjor sommer, i Kragerø, og selskapet bak leverte årsregnskapet nå i slutten av april.

Tallene viser at Riise, i motsetning til med Riise Invest, kan smile over positive tall i regnskapet. John Arne Riises fotballskole AS hadde inntekter på knappe 470.000 kroner i sitt første driftsår, og overskuddet etter skatt ble til slutt på 92.000.

Fotballskolen var, ifølge lokalavisen i Kragerø, en suksess i sitt første år og det er planlagt en ny skole til sommeren.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Riise har fått med seg flere investorer i selskapet. Fotballproffen eier 51 av 80 aksjer i selskapet, mens Due Ragazzi og Terje Wilhelmsen har 20 aksjer hver og Joachim Eikeland Jensen har 9 aksjer.

Ifølge regnskapet er det ingen ansatte i selskapet. Styret består av Riise, Teodor Kortizinsky Luisa, Terje Wilhelmsen, Joachim Jensen og Jørn Erik Borge.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere