NA24.no

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Se hvor mye Vendela tjener

Trangt år for supermodellen.

Siden 2004 har Vendela Kirsebom drevet selskapet Vendela Production AS, som hun eier i sin helhet. Opp gjennom årene har resultatene variert mye.

I år har det vendt over til den negative siden. Vendela Productions har et underskudd på 103.097 kroner mot et overskudd på 206.076 i 2011. Som daglig leder ga hun seg selv 287.620 kroner, pluss andre godtgjørelser på 152.709 kroner.

- Vi er ikke interessert i å kommentere resultatet, sier Kirseboms forlovede og coach, Ewald Eilertsen til Nettavisen NA24.

Supermodell
Virksomheten består i modellvirksomhet, TV- og mediaproduksjon, konsulentvirksomhet, investeringsvirksomhet og tilknyttet virksomhet. På siden selger Kirsebom Vendela SilverDay. En hudkrem med eksklustive planteekstrakter.

Driftskostandene til selskapet har økt med 5,14 prosent noe som har resultert i det negative årsresultatet.

Vendela Kirsebom er født i Sverige, men er norsk og tyrkisk. Da hun var 13 år ble hun oppdaget av modellmamma Eileen Ford på en restaurant i Stockholm.

I 1993 poserte hun for første gang på forsiden av Sports Illustrated, dette ble startskuddet for supermodellens komersielle karriere.

Syv år senere flytter hun til New York og undertegner kontrakt med Elisabeth Arden. Hele 26 millioner kroner for 45 dagers jobb i året skal ha vært betalingen for den ettertraktede jobben som Ardens ansikt utad.

TV-opptredener
I tillegg har Kirsebom stått modell i ELLE, Vouge og Cosmopolitan.

Etter hvert utarbeidet Kirsebom modellkarrieren til å bli skuespiller på si. HUn har blant annet hatt en liten rolle i den fjerde Batman-filmen, Batman & Robin.

Kirsebom har også deltatt på 71 grader nord i 2011.

Nå bor 46 år gamle Kirsebom på Nesodden i Oslo. Sammen med sin forlovede, Ewald Eilertsen, og døtrene, Julia og Hannah, samt bonusbarnet Elias, bosatte hun seg der for seks år siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere