NA24.no

SeaBird fyller opp

Seismikkselskapet dekker nå opp ledig kapasitet.

Det er klart etter at seismikkselskapet TGS- Nopec har gitt SeaBird Eploration Ltd en ny kontrakt på leie av seismikkfartøyet Aquila Explorer.

NA24 - din næringslivsavis

TGS-Nopec har leid fartøyet til gjennomføring av en ny seismikkstudie utenfor Indonesia. Kontrakt omfatter omkring 3.000 kilometer og vil holde fartøyet i drift frem til utgangen av andre kvartal.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

- Med kontraktstildelingen til Aquila i tillegg til kontrakten annonsert 8. mai for Munin Explorer med Fugro Data Services, forventer SeaBird Explroation en klart forbedret fartøysutnyttelse i andre kvartal sammenlignet med første kvartal, skriver selskapet i en kommentar.

Aquila Explorer er også sikret i en periode på omkring 2 måneder utenfor den vestlige delen av Australia etter at SeaBird har vunnet en anbudskonkurranse. SeaBird skal gjennomføre oppdraget for et ikke navngitt oljeselskap. Oppstart for kontrakten er fjerde kvartal 2009.


Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere