NA24.no

Seerne feiret TV 2

STOLT: Sjefredaktør i TV 2, Alf Hildrum.
STOLT: Sjefredaktør i TV 2, Alf Hildrum. Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)
Sist oppdatert:
642 000 seere så Truls Svendsen danse til Lady Gaga på lørdag.

TV 2 var den største kanalen på lørdag med en andel på 28,3 prosent.

Mange ville feire TV 2s 20 årsjubileum på lørdag. Hele 642 000 seere så det storslåtte jubileumsshowet fra Grieghallen, skriver TV 2 i en pressemelding.

- Vi feiret oss selv i helgen, men showet på lørdag var definetivt for seere, og da er det jo ekstra hyggelig at så mange ville feire sammen med oss. Og sjelden har vi vel fått så mye positive tilbakemeldinger på et underholdningsshow, sier TV 2s programdirektør Pia Gundelach Brandstrup i meldingen.

På scenen fikk man se en ellevill Lady Gaga-parodi av Truls Svendsen, en gjennforening fra første sesong av idol og mye mer.

Norske talenter fikk også en sterk fredag. 580 000 seere (38 prosent) så siste del, og snittet for premiereprogrammet ble 484 000(35,5 prosent).

- Dette er veldig fin start på noe som kommer til å bli en veldig god sesong. Det kom seere til gjennom hele programmet på fredag, og det er tydelig at de lot seg imponere. Jeg tror seerne vil bli overrasket over hvor høyt nivået på deltakerne er i de neste programmene, sier Brandstrup.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere