NA24.no

Selger Norges dyreste gjerde

Sist oppdatert:
Svelvik-paret nektet å rive gjerdet i strandsonen og anket helt til lagmannsretten - der de tapte. Nå er gjerdet til salgs. - Galgenhumor, sier eieren.

Hadde paret revet gjerdet og leveggen før de gikk til sak mot Svelvik kommune, kunne de trolig spart 900.000 kroner. I stedet ble gjerdet stående og de anket saken helt til lagmannsretten.

Ved årsskiftet hadde dagbøtene nådd den nette sum av én million kroner, skriver Drammens Tidende. Avisa har regnet ut at det blir 200.000 kroner per løpemeter gjerde.

«Selges til høystbydende»
Nå er det omstridte gjerdet avertert for salg på finn.no.

«Norges dyreste gjerde... selges til høystbydende», heter det i annonsen.

Der opplyses det videre at gjerdet er demontert og klar til å fraktes.

Eieren selv forteller til TV 2 Nettavisen at annonsen er rykket inn litt på spøk, men at responsen har vært stor.

- Dette er ikke noen hyggelig sak for oss, men vi er nødt til å se litt galgenhumoristisk på dette, sier Ann Helen Berg til TV 2 Nettavisen.

Hun mener kommunen har opptrådt uryddig i saken og sier hun først fikk muntlig beskjed om å sette opp et gjerde på den aktuelle bryggen av hensyn til sikkerheten, noe kommunen har benektet.

Ber om å få boten redusert
Rådmannen i Svelvik, Svein V. Torgersen, sier til Drammens Tidende at de har mottatt en søknad fra paret om å få boten redusert. Politikerne skal behandle saken i mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere