NA24.no

Setter ny rekord i Sverige

Sist oppdatert:
TeleComputing har fått sin hittil største kontrakt.

Elleve dager etter forrrige rekord har TeleComputing overgått sin tidligere prestasjon.

NA24 iMarkedet – siste nytt fra finansmarkedene

Nå har selskapet landet en avtale verdt 100 millioner svenske kroner og har dermed signert den største avtalen noen sinne i Sverige.

Det er Svevia som har valgt TeleComputing som leverandør av IT-drift. Avtalen omfatter hardware og klienthåndtering. Svevia er tidligere Vägverket Produktion. Varigheten er på fire år og i disse årene skal IT-selskapet ha ansvaret for Svevias drift av sentrale og lokale systemer, hardware forsyning, support og tilhørende konsulenttjenester.

- Denne avtalen er helt riktig for oss. Det Svevia etterspør passer perfekt inn i vårt standardkonsept og innebærer at vi kan tilby en meget kostnadseffektiv løsning. Vi har jobbet med denne avtalen i snart to år nå og det føles utrolig godt at vi, i hard konkurranse med andre leverandører, ble valgt til slutt. Vi ser om det som nok en bekreftelse på at våre sentraliserte driftsløsninger er helt i tråd med det markedet etterspør i disse tider, kommenterer administrerende direktør Sven Tore Kaasa i TeleComputing.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere