NA24.no

Sevan Marine henter penger selv

(Sevan)
Varslet emisjonen i Sevan-datter kanselleres. I stedet henter Sevan Marine penger selv.

Sevan Marine opplyste i går aty at datterselskapet Sevan Drilling skal gjennomføre en rettet emisjon.

NA24 iMarkedet – siste fra finansmarkedene

I dag slår selskapet kontra, og varslet at emisjonen i Sevan Drilling kanselleres. I stedet er det morselskapet Sevan Marine som skal ut og hente pengene.

Pareto og SEB Enskilda er hentet inn som tilretteleggere og i tillegg er First Securities og Arctic Securities med som medtilretteleggere.

Samlet skal Sevan Drilling hanke inn 300 millioner dollar eller 1,92 milliarder kroner fra villige investorer. Det er norske investorer og internasjonale institusjonelle investorer som vil bli kontaktet i forbindelse med emisjonen.

Selskapet opplyser at prisen vil bli bestemt i en «bookbuilding»-prosess med en indikativ pris på mellom 9 og 9,84 kroner per aksjer.

Samtidig varsler Sevan at planenen om å skille ut og notere drillingselskapet på Oslo Børs opprettholdes.

Pengene skal benyttes til egenkapitalfinansieringen av riggene Sevan Drilling II og Sevan Driller III. I tillegg vil midlene benyttes til generell selskaps formål. Sevan Drilling anser at alle de tre riggene vil bli fullfinansiert.

Tegningsperioden løper frem til mandag morgen.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere