NA24.no

«Shampo» selger superluksus

Espen «Shampo» Knudsen selger millionleilighet med utsikt over Oslofjorden.

- Det finnes ingen bedre leiligheter på Nordstrand, sier Vålerenga-trener Espen «Shampo» Knutsen til NA24, og legger til at han selger kåken for å flytte tilbake til sentrum av byen.

NA24 - din næringslivsavis

Svømmebasseng
Denne leiligheten har tilgang til felles svømmebasseng, og er sentralt beliggende på Nordstrand. Du får utsikt mot Oslofjorden med Ulvøya, Malmøya og Nesodden.

- Dette er en unik leilighet på flere måter. Den har god beliggenhet med unike solforhold samt nærhet til alle fasiliteter, sier Eirik Lands i Aktiv Eiendom som selger leiligheten for sportsstjernen.

Boligen som har en prisantydning på 11 millioner kroner har foruten to garasjeplasser en heis inn i leiligheten.

Les også: Shampo vil se slåssing


Det skal angivelig være flere interessenter på trappene til å kjøpe leiligheten.
Norsk sportsstjerne
Kjell Espen «Shampo» Knutsen, som han egentlig heter, er en tidligere norsk ishockeyspiller som er ansett for å være tidenes største ishockeytalent fra Norge.

Han er en av få nordmenn med lang erfaring fra den amerikanske NHL-serien, hvor han spilte hele 207 kamper. Han trener for tiden VIF-hockey.

Han har også spilt for svenske Djurgården. I USA spilte han for Mighty Ducks og Columbus Blue Jackets i NHL.

Vinteren 2002 spilte han for verdenslaget i NHL All-Star-kampen. Verdenslaget vant 8-5 mot Nord-Amerika og Shampo gjorde 4-5-målet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere