NA24.no

Sharif reddet fra konkurs - igjen

IKKE KONKURS: Tommy Sharif har avverget konkurs flere ganger de siste årene. Foto: Scanpix
IKKE KONKURS: Tommy Sharif har avverget konkurs flere ganger de siste årene. Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Dekksenteret reddet i siste liten, også denne gangen.

Flere millioner kroner i gjeld, og mer enn 80 betalingsanmerkninger skal være grunnen til at Tasawer «Tommy» Sharifs (38) dekksenter - Sharifs Dekksenter - ble begjært konkurs av Skatt Øst.

Mannen som tidligere ble omtalt som «Dekk-kongen» skulle i utgangspunktet møte i Nedre Romerike tingrett mandag, men sent fredag ettermiddag kunne konkursbegjæringen mot ham trekkes. Det opplyser Nedre Romerike tingrett til Nettavisen.

- Det var snakk om tre saker, og de er alle nå gjort opp for. Dermed har vi per i dag ikke noen krav, bekrefter avdelingsdirektør for innkreving i Skatt Øst, Odd Woxholt overfor Nettavisen.

Sharif har ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Les også: Sharif nekter for 135 betalingsanmerkninger

- Stemmer ikke
Til Nettavisen sa Sharif i forrige uke at listen på 135 betalingsanmerkninger, som omfatter flere selskaper han eier, at er feilaktig.

– Dette stemmer overhodet ikke. Det er mange feilaktige krav som det er ordnet opp i, men som ikke har blitt slettet som anmerkning ennå.

Han varslet også at saken ville bli trukket, slik den til slutt ble.

Dette er ikke første gang Sharif har vært i hardt vær. En konkursbegjæring mot dekksenteret ble trukket i siste liten i november.

Han har avverget konkurser flere ganger de siste par årene.

Omsetningen stuper

Regnskapstall for selskapet viser at omsetningen har falt som en stein de siste årene. Fra nesten 100 millioner i 2010 til rundt 24 millioner i 2012.

Les også:Tommy Sharif unngår konkurs – igjen

Tommy Sharif og faren, Mohammed Sharif, startet med dekksalg fra sin garasje på Leirsund rundt 1997. Etter at omsetningen økte og virksomheten hadde vokst ut av garasjen flyttet de virksomheten til et plasttelt på Berger industriområde ved Skedsmokorset.

I 2007 sto Sharifs dekkvarehus ferdig, men i 2012 trappet han ned virksomheten for å satse på nettsalg.


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere