NA24.no

Sharif selger E6-eiendommen

Foto: Thor Fremmerlid/Roar Grønstad (Romerikes Blad)
Dekkongen Tommy Sharif har lagt dekksentereiendommen på Berger ut for salg.

Eiendommen ved E6 er har et forretningsareal på drøyt 9.000 kvadratmeter og huser dekkbutikken til Euromaster, i tillegg til Sharifs egne kontorer og storbilvask. Årlige leieinntekter er estimert til åtte millioner kroner, skriver Romerikes Blad.

Sharif kjøpte eiendommen i 2005 for nær 16 millioner kroner. Verdistigningen har vært betydelig etter oppføringen av forretningsbygget og direkte adkomst fra E6.

Ingen prisantydning
Det er meglerselskapet Newsec som har fått i oppdrag å selge eiendommen. Megler Henrik Baardsen ønsker ikke å tilkjennegi sin prisforventning.

- Vi har selvsagt våre tanker om det, men vi går ikke ut med den, sier han.

Han er imidlertid ikke i tvil om at eiendommen er interessant for flere.

- Berger et veletablert og velkjent område. Sharifeiendommen er en eiendom mange kjenner med ekstremt god beliggenhet veldig god adkomst direkte fra E6. Bygningsmassen er i god stand.

Håper på salg før nyttår
Ifølge Baardsen er det allerede vist interesse fra mulige budgivere.

- Det er ikke usannsynlig at vi kan gjennomføre et salg allerede før nyttår, sier han.

Tommy Sharifs selskaper har ikke levert 2012-regnskapene til Brønnøysundregsitrenbe ennå, men i 2011 slet de tungt med lønnsomheten. Da var det samlede underskuddet i Sharif Invest AS, Sharif Holding AS og Sharifs dekksenter AS på 118 millioner kroner. Sommeren 2012 la han ned sitt eget dekkutsalg på Berger for å konsentrere seg om nettsalg i stedet.

Det er registrert pantheftelser fra Sharifs finansieringsforbindelser for tilsammen 86,5 millioner kroner på Bergereiendommen som nå skal selges.

Les flere saker i Romerikes Blad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere