*Nettavisen* Økonomi.

Sier nei til Crews forslag

Administrerende direktør Erlend Grimstad i Intex Resources. Foto: Holm, Morten (Scanpix)

Intex vil ikke være med på å konvertere til aksjer.

Styret i Intex Resources går ikke med på forslaget om å konvertere deler av fordringene de har mot Crew Gold Corporation.

I forbindelse med restruktureringen av selskpets gjeld har Crew Gold Corporation rettet en henvendelse om å omdanne deler av den utestående fordringen Intex har mot Crew.

Totalt har Intex en utestående fordring mot Crew på 7.827.200 dollar, og Crew foreslo å konvertere 80 prosent av denne gjelden til aksjer. Den foreslåtte konverteringskursen lå på 0,64 kroner per aksje, og de resterende beløpet var foreslått å omdannes til et lån med en årlig rente på 7,3 prosent og forfall 30. september 2012.

- Intex Resources har ikke vært invitert til å diskutere den foreslåtte restruktureringspakken. Selskapet anser det ikke som naturlig at den fordringen Intex har mot CGC skal behandles på lik linje med obligasjonslånene, hvor obligasjonsholderne har vært gjennom omfattende forhandlinger med CGC Styret har derfor i dag besluttet at Intex ikke aksepterer gjeldskonverteringen på de foreslåtte vilkår, men ønsker å diskutere saken med de berørte parter, skriver Intex i en børsmelding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag