*Nettavisen* Økonomi.

Sier nei til Hagen

Styret i Komplett mener budet fra Stein Erik Hagens investeringsselskap er for lavt.

Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica Invest får ikke med seg styret i Komplett i forbindelse med budet på IT-selskapet.

NA24 - din næringslivsavis

Styret har i dag varslet at det ikke ønsker å akseptere budet etter at selskapet har mottatt vurderinger fra sine finansielle og juridiske rådgivere First Securities og advokat Einar J. Greve. Ifølge uttalelelse fra First vurderes budet samlet sett at tilbudskursen er for lav og at den ikke reflekterer en rimelig og markedsmessig verdi for Komplett-aksjen i den foreliggende situasjonen.

Hagens Canica varslet i begynnelsen av november at de vil fremsette et pliktig tilbud der de er villig til å betale 30 kroner per aksje i Komplett. Dette kommer etter at de har kjøpt seg opp til 40,03 prosent av de utestående aksjene.

- Styreleder Bengt Thuresson eier 142.500 aksjer
- Styremedlem Eric Sandtrø eier gjennom sitt heleide selskap Stavsmark AS 1.007.386 aksjer
- Agnes Beathe Steen Fosse eier gjennom sitt heleide selskap Norsk Kompetansesenter AS 134 aksjer,
- Arnt Ree eier 100 aksjer
- Administrerende direktør Ole Vinje eier gjennom sitt heleide selskap Vincon AS 110.440 aksjer i Komplett.

- Verken Bengt Thuresson, Eric Sandtrø, Agnes Beathe Steen Fosse, Arnt Ree eller Ole Vinje vil akseptere tilbudet for sine aksjer. Basert på det ovennevnte, og på en generell vurdering av tilgjengelige alternativer, anbefaler Styret enstemmig at aksjonærene i Komplett ikke aksepterer tilbudet fra Canica Invest, skriver selskapet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.