NA24.no

Signerer for èn milliard

Sist oppdatert:
SpareBank 1 og BBS inngår strategisk samarbeidsavtale.

SpareBank 1 har signert en strategisk samarbeidsavtale med BBS for en periode på fem år.

Avtalen har en anslått verdi på én milliard kroner og omfatter ulike korttjenester-, betalings- og informasjonstjenester, samt elektroniske sikkerhetsløsninger.

- Avtalen vil gi SpareBank 1-bankene økt konkurransekraft på betalingsområdet på grunn av bedre kommersielle vilkår og mer omfattende utviklingssamarbeid, sier konserndirektør for IT, e-handel og innkjøp i SpareBank 1 Gruppen Eivind Gjemdal, i en melding fra de to selskapene.

I tillegg skal SpareBank 1 i gang med et strategisk utviklingssamarbeid med BBS for å kunne møte kundenes fremtidige behov på en bedre måte. Avtalen dekker også salgssamarbeid. Parallelt med at det inngås avtale om strategisk samarbeid, er det inngått avtale om at SpareBank 1-bankene overfører kundeporteføljen av Terminaler til BBS.

- Vi skal altså ikke lenger selge fysiske terminaler i markedet men heller fokusere på å selge finansielle og transaksjonsbaserte tjenester, sier Gjemdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere