NA24.no

Sikret seg Røkke som kunde

Sist oppdatert:
Det unoterte selskapet NetConnect Systems har landet Røkkes Aker Kværner som ny storkunde.

Aker Kværner har inngått en internasjonal avtale med NetConnect Systems, som i første omgang omfatter 1 000 lisenser på webkonferanseløsningen Meet 24 7 og Microsoft Office Live Meeting, skriver NetConnect i en melding.

Aker Kværner var opptatt av å ha en mer effektiv møtevirksomhet med høy grad av sikkerhet.

- Aker Kværner er langt fremme når det gjelder bruk av moderne kommunikasjonsverktøy. Meet 24 7 med Live Meeting gir ikke bare mer effektive møter, men lar møtedeltakere i Aker Kværners kontorer over hele verden møtes og raskere ta beslutninger, skriver Linn H. Drivdal, VP Marketing i NetConnect Systems.

- For oss er det et mål å være effektive i alt vi gjør. Ved å supplere tradisjonell møtevirksomhet med webkonferanser mener vi at vi oppnår det. NetConnects løsning gir oss den sikkerheten vi krever når vi skal dele dokumenter og programmer, både mellom våre internasjonale kontorer og med eksterne parter, sier Morten Mørch (Application Management, Aker Kværner Business Partner).

Konferanseløsningen fungerer på tvers av eksterne brannmurer. Sikkerheten er ivaretatt gjennom den samme sikkerhetsspesifikasjonen som er knyttet til Live Meeting, med blant annet 9-nivåers SSL-kryptering.

Aker Kværner-brukerne kan invitere til møter direkte fra Outlook, noe som gjør tjenesten enkel og effektiv å bruke.

Aker Yards har valgt å komplettere møtetjenesten med bruk av integrert videokonferanse på den enkeltes PC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere