NA24.no

Sikter mot Brasil-børs

Norse Energy vil sende datteren på børs i Brasil.

Norse Energy har startet prosessen for en børsnotering av sitt brasilianske datterselskap.

NA24 - din næringslivsavis

Norse Energys datterselskap Norse Energy do Brasil har mandag levert inn en søknad om å gjennomføre en offentlig emisjon i det brasilianske markedet med tanke på en børsnotering.

Det er foreløpig bare et utkast som er sendt brasilianske børsmyndigheter, og Norse presiserer at en endelig beslutning om å gjennomføre prosessen vil eventuelt bli tatt av styret senere.

Som følge av søknaden så har Norse Energy gitt en oppdatering på dattervirksomhetens tall for tredje kvartal. Det opplyses at Norse Energy do Brasil i tredje kvartal omsatte for 25,2 millioner brasilianske real med et driftsresultat før avskrivninger på 11,3 millioner.

Det understrekes at tallene vil avvike fra rapprotering for datterselskapet i Norse Energys regnskaper for tredje kvartal.

Det opplyses videre at datterselskapets samlede produksjon i tredje kvartal endte på 3.297 fat oljeekvivalenter per dag, et fall på 8,9 prosent fra andre kvartal.

Av dette sto Coral-feltet for 1.105 fat olje per dag, mens Manati-feltet produserte 3,6 millioner kubikkmeter per dag. Ved utgangen av oktober er nivåene henholdsvis 1.897 fat per dag og 4,3 millioner kubikkmeter per dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere