NA24.no

Siktet i strippesak

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
To menn er siktet for momssnusk ved strippeklubbene i Tønsberg og Larvik.

Politiet har siktet to menn for momsunndragelse etter razziaer mot strippeklubbene i Tønsberg og Larvik. Det skriver Tønsbergs Blad.

I helgen aksjonerte politiet og skatteetaten mot utestedene Pearls Bar i Larvik og L'amour i Tønsberg, hvor det ble også funnet fem kvinner uten arbeids- og oppholdstillatelse på de to utestedene, en av dem i Tønsberg.

På L’amour gjelder unndragelsen av 22.000 kroner i merverdiavgift. Mannen som er siktet for L'amour-saken har tidligere vært daglig leder på strippeklubben Vat I Canet i Larvik, men er ikke lenger involvert i driften.

Tønsberg kommune har tidligere nektet utestedet skjenkebevilling fordi Jim Subramaniam, som de mener er sentral i driften, ikke har plettfri vandel. Han ble i 2004 dømt til seks måneders fengsel etter at han ble stoppet i tollen fra London med flere falske kredittkort og såkalt skimming-utstyr, som kan brukes til å kopiere informasjon fra kredittkort, skriver Tønsbergs Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere