*Nettavisen* Økonomi.

Sjekk den designperlen!

Dette leilighetsbygget skal etter planen stå ferdig i 2017.

Dette leilighetsbygget skal etter planen stå ferdig i 2017. Foto: (Sou Fujimoto Architects, Nicolas Laisné Associés and Manal Rachdi Oxo architects)

Kunne du tenkt deg en leilighet i dette bygget?

14.03.14 17:28

Dette vanvittige leilighetskomplekset kommer til å sette sitt preg på den franske byen Montpellier hvis det blir en realitet.

Se flere bilder nedenfor!

Prosjektet, som er tegnet av japanske og franske arkitekter, har fått navnet L’Arbre Blanc – Det Hvite Treet, ettersom de ulike modulene og veranda-løsningene skyter ut av bygget som grenene til et tre.

Den unike 56 meter høye bygningen skal etter planen ha 120 boenheter pluss kontorer.

I første etasje blir det kunstgalleri og restaurant, mens i toppetasjen blir det en penthouse-bar med en spektakulær utsikt over den vakre franske byen og kystlinjen.

Design-perlen med 17 etasjer får selvfølgelig den perfekte beliggenheten midt mellom byens sentrum og de moderne bydelene Odysseum og Port Marianne.

Ifølge Daily Mail er Montpellier i ferd med å bli en av de store destinasjonene for moderne arkitektur i årene som kommer. Bygget er nemlig bare ett av 12 spektakulære prosjekter i planleggingsfasen.

Den britiske avisen skriver at byggingen starter i juli 2015 og det skal etter planen stå ferdig i desember 2017.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ingen tvil om at dette bygget kommer til å vekke oppsikt. Foto: (Sou Fujimoto Architects, Nicolas Laisné Associés and Manal Rachdi Oxo architects)


Klikk på bildet for å forstørre.

Det er verandaene som først og fremst preger dette bygget. Anbefalt for deg uten høydeskrekk.  Foto: (Sou Fujimoto Architects, Nicolas Laisné Associés and Manal Rachdi Oxo architects)


Klikk på bildet for å forstørre.

Slik håper designerne at det kommer til å se ut innenfra. Foto: (Sou Fujimoto Architects, Nicolas Laisné Associés and Manal Rachdi Oxo architects)


Klikk på bildet for å forstørre.

Her kan du nyte morgenkaffen med panoramautsikt over byen. Foto: (Sou Fujimoto Architects, Nicolas Laisné Associés and Manal Rachdi Oxo architects)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.