*Nettavisen* Økonomi.

Sjekk denne MINIbanken

Foto: Christian CorralIsaac (Privat)

- Vi har ikke lagt merke til noe spesielt med minibanken, sier DnB.

Det er en av Nordlys sine observante lesere som har sendt inn dette bildet av den nye minibanken som er oppført i DnBs spillter nye lokaler i WiTo-kvartalet i Grønnegata/Fredrik Langes gate i Tromsø.

- Den er vel litt lav, kan man vel trygt si, forteller Isaac Christian Corral til Nordlys.

Han og en venn oppdaget dette da de passert minibanken i går kveld. På bildet ser du Corrals venn som må gå ned på knærne for å kunne benytte seg av minibanken.

- Vennen min er vel rundt 1,85 høy, så han er ikke akkurat en kjempe. Jeg testet det selv også. Man må faktisk enten bøye seg svært langt ned, eller gå ned på knær for å kunne komme i en slik høyde at man ser hva som dukker opp på skjermen, sier Corral.

- Har ikke lagt merke til noe spesielt
Da Nordlys tar kontakt med banksjef i DnB Tromsø, Martin Wangberg, er han ikke kjent med de spesielle utfordringene minibanken byr på.

- Dette var nytt for meg. Jeg har ikke lagt merke til noe spesielt med minibanken, men skal straks ta en kjapp tur ut for å sjekke det ut.

Wangberg ringer tilbake bare minutter senere, og kan med en liten latter bekrefte at det stemmer at minibanken kanskje ikke er i normal høyde.

- Jeg må nok si meg helt enig med dere. Den er nok litt lavere enn vanlige minibanker. Selv tror jeg det kan ha med at fortauet rundt bygget er hevet betraktelig i forhold til de opprinnelige planene. Men hvis dette skaper problemer for vanlige brukere skal vi selvsagt se nærmere på dette. Eventuelt se om vi kan få hevet minibanken litt.

- Rullestoltilpasset
Bare minutter senere ringer Wangberg tilbake igjen, og kan denne gang fortelle at det ikke bare er heving av fortauet som muligens ligger til grunn.

- Nå har jeg vært på telefon med byggherren. Han forteller at minibanken også er planlagt litt lavere, i tillegg til at fortauet ble høyere. Det skyldes at minibaken skal være tilpasset for rullestolbrukere, avslutter banksjefen, som likevel lover at DnB skal se nærmere på saken.

Les flere saker fra Nordlys her

Mest lest på Nettavisen nå:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag