*Nettavisen* Økonomi.

Sjekket opp av sjefen

Mannen tilbød sin kvinnelige ansatte både penger og masse nytelse.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Som regel har man et godt forhold til sjefen sin, men det finnes også en del som sliter med jobbens øverste hersker. Man kan få et innblikk i hvordan enkelte sjefer er når de ansatte sender inn beskrivelser på sjefene til diverse redaksjoner.

NA24 - din næringslivsavis

NA24s lesere har sendt inn eksempler på dårlige sjefer de har hatt, og de vil bli presentert de kommende dagene.

Les flere historier: - Sjefen min er gal

På sjekker'n
«Min tidligere sjef som er over 30 år eldre enn meg, jeg er i 20-årene, la an på meg en dag på jobb. Siden ingen av mine kolleger var der, snakket han i evigheter om hvor fint vi to kunne ha fått det sammen. Han stoppet ikke, selv om jeg sa klart ifra at vi aldri kunne blitt noe som helst. Argumenter som at han var eldre enn faren min, har barn som er like gamle som meg og at jeg hadde kjæreste, ble fullstendig oversett. Siden det var få kunder denne dagen, ble jeg målløs lyttende til at han mente at vi hadde masse felles interesser (ingen) og at han ville anstrengt seg for et forhold med meg. Han mente også at jeg, ved å være normalt høflig i en samtale med sjefen, hadde flørtet med han. Da jeg sa jeg at det hadde jeg aldri gjort. Han sa han kunne hjelpe meg med penger siden jeg var student og at han hadde tenkt på dette i over ett år. Samtidig fortalte han meg at han kunne gi meg masse nytelser og at han fortsatt hadde en stram kropp. Virkelig min verste dag noen gang.»

Er sjefen din spesiell? Send inn din historie her.

Kun én dopause
«En av mine sjefer satte en gang opp et oppslag om at de ansatte kun fikk gå på toalettet i matpausen».

Kontrakt i søvne
«Jeg hadde en deltidsjobb der jeg jobbet tre dager i uken, da sjefen en gang ringte nøyaktig halv tre på natten og spurte om jeg heller kunne jobbe hver dag. Halvveis i søvne og svime svarte jeg ja på spørsmålet uten noen veltenkt gjennomgang. Da jeg kom på jobb dagen etter var arbeidskontrakten skrevet, og han mente det var for sent å trekke seg. Det hele endte i retten».

Har du eller har du hatt ansatte som er spesielle? Send inn din historie her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.