NA24.no

Selger prakteiendom i Oslofjorden:

Sjelden perle på Ostøya selges for 19 millioner

Disse er det sjeldent at blir lagt ut, ifølge megleren.

Den gigantiske eiendommen ligger på den lille øya Ostøya i Bærum kommune, utenfor Sandvika. Den er på hele 6719 kvadratmeter og kan skryte på seg å være en sjeldenhet.

– De fleste hyttene beliggende på Ostøya går i arv, så dette er en svært sjelden mulighet, sier megler Mick Heiskel Rødsten i Privatmegleren.

– Eierne har trivdes stort og eid hytten i 20 år. Nå er barna store og de ønsker ikke å overta, så da er det andre som kan være heldige å kanskje bli eiere de neste 20 år.

SJØEIENDOM: Eiendommen ligger i Bærum kommune.

Tomten det er snakk om ligger rett ved golfbanen og Oustøen Country Club. Eiendommen på nesten syv mål huser også en brygge med båtplass og legges ut til 19 millioner kroner. 

– Dette er en veldig spesiell anledning. Det er en hytte og et anneks som ligger tett opp mot vannkanten – masse grøntarealer og rett ved sjøen.

Les: Utsikter til høyere boliglån – flere snuser på fastrente

Selve hytta holder en standard fra 1989, og annekset er fra 1999. Hytta har vært gjennom noen oppgraderinger, men det er tomten som virkelig dytter opp prisen.

– Det er snakk om hytte som ligger i Oslofjorden og unik beliggenhet. Da blir prisen også ganske voksen, sier Rødsten.

KJEMPETOMT: Eiendommen er på hele 6719 kvadratmeter og ligger på Ostøya i Bærum.

Eiendommen er planlagt å legges ut for salg i slutten av mai, med visninger i begynnelsen av juni. En slik tomt kan det ta litt tid å få solgt.

– Vi forventer ikke det vanlig visningsrushet, men at de som kommer er seriøst interessert og ønsker seg en hytte i Oslo heller enn å måtte reise til Kragerø eller Hankø.

Adressen på boligen er Scheens vei 1.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere