NA24.no

KART: Statens vegvesens interaktive kart viser deg hvor det er køer og hvor det er veiarbeid akkurat nå. Her kan du også planlegge din reiserute.
KART: Statens vegvesens interaktive kart viser deg hvor det er køer og hvor det er veiarbeid akkurat nå. Her kan du også planlegge din reiserute. Foto: Faksimile (Statens vegvesen)

Sju personer skadd på E39 - følg søndagstrafikken direkte

Sist oppdatert:
Økende trafikk på hovedveiene søndag ettermiddag. Sju personer skadd i trafikkulykke på E39 i Sveio kommune.

Like etter klokken 18 rykket politi, brannvesen og ambulanse ut til en trafikkulykke på E39 mellom Førde og Haukås i Sveio kommune i Hordaland.

Sju personer er skadd i ulykken, melder politiets operasjonssentral i Haugesund.

– Det er snakk om sju personer som er skadet i totalt tre kjøretøy, sier operasjonsleder Andre Skram Hansen ved Sør-Vest politidistrikt til Haugesunds Avis.

Tilstanden for de skadde er ikke kjent. En person er bevisstløs og fraktet med luftambulanse til Haukeland universitetssykehus. de andre ble fraktet med ambulanse til sykehuset i Haugesund, melder TV2

Sveio brannvesen meldte om trafikkulykken klokka 18.13. Klokka 19.27 meldes det at ett felt er åpent og at det er manuell dirigering på stedet.

Fire hardt skadd på Rena

Politiet Innlandet fikk klokka 15.40 melding om en trafikkulykke på Rena. To biler er involvert. Ulykken skjedde i forbindelse med avkjøring/nedbremsing. Fire personer vurderes som hardt skadd og er kjørt til Elverum sykehus, melder politiet på Twitter.

Ulykken skjedde på riksveg 3, rundt 8 kilometer nord for Rena, ved avkjøringen til Hovdneset, melder Østlendingen.

I den ene bilen satt det en mann og en kvinne i 30-åra fra Nord-Trøndelag, i den andre satt det en mann i 70-åra og en kvinne i 60-åra fra Hedmark, ifølge avisa.

På Grannessletta på Sola kjørte en bil i en stein, meldte Rogaland-politiet klokka 17.45. Nødetatene rykket ut til stedet, og en person ble kjørt til Sentralsykehuset i Stavanger.

På E18 mellom Kragerø og Drammen var det økende trafikk og stedvis køer, meldte Vegtrafikksentralen Sør klokka 15.39 søndag. Klokka 18 meldes det om stedvis saktegående kø ved Holmestrand. Trafikken er stabil.

Se trafikkmeldinger på Statens vegvesens interaktive kart

På E6 ved Biristrand var det redusert fremkommelighet i begge retninger etter et trafikkuhell søndag ettermiddag, melder Vegtrafikksentralen Øst.

Klokka 17 meldes det at veien er åpen for trafikk igjen.

På riksvei 33 ved Fluberg melder Innlandet politidistrikt klokka 13.48 om en kollisjon mellom to motorsykler. En MC-fører er kjørt til Sykehuset Innlandet avdeling Gjøvik med lettere skader.

Klokka 13.47 meldte politiet i Østfold om en trafikkulykke på E6 sørgående ved vanntårnet i Råde. Ifølge politiet var det en bil som har kjørt av veien.

Slik så det ut ved krysset E6 og riksvei 25 ved Midtstranda ved Hamar rett før klokka 17 søndag.

TRAFIKKMELDINGER fra Statens vegvesen og NRK Trafikk direkte:

Har du sett denne videoen?

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere