NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
Foto: Twitpic/@elliotjustin

«Skaff dere en jobb»

Sist oppdatert:
Slik provoserte to aksjemeklere tusenvis av demonstranter i Occupy Wall Street.

Occupy Wall Street har nå holdt på i åtte uker. Det startet som en liten demonstrasjon, men har vokst seg til en massiv bevegelse.

Demonstrantene kjemper blant annet for større økonomisk likhet og færre penger i politikken, og bevegelsen har spredd seg til store deler av verden.

I flere steder, spesielt i USA, har demonstrasjonene utviklet seg til å bli voldelige, og bevegelsen har fått kritikk fra flere hold. Samtidig er det også flere som mener demonstrantene kjempe for en god sak.

«Okkuper et skrivebord»
Den sistnevnte holdningen innehar definitivt ikke de to aksjemeklerne som hadde en liten motdemonstrasjon utenfor Wall Street. De to var tydeligvis lei av hele bevegelsen, og hadde selv med seg plakatene, der det sto:

«Skaff dere en jobb» og «okkuper et skrivebord», noe som kan regnes som en klar oppfordring til demonstrantene.

Ifølge journalist for Salon.com, Elliot Justin, prøvde to motdemonstrantene å komme seg til jobben da de fant fram plakatene.

Stor demonstrasjon
Det var tusensvis mennesker som hadde samlet seg for å protestere mot børsen på Wall Street på torsdag.

Situasjonen skal være på kokepunktet, og det har oppstått håndgemeng mellom demonstrantene og politiet, ifølge Buisness.dk.

Flere hundre skal ha blitt arrestert, ifølge Wall Street Journal.

Demonstrantene kommer fra flere retninger mot Wall Street, og politiet har satt opp veisperringer for å holde dem på avstand.

Protestene kommer bare dager etter at politiet ryddet en nærliggende park, der Occupy Wall Street-demonstrantene hadde slått opp telt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere