NA24.no

Skal få nordmenn opp av sofaen

(Crestock)
Sist oppdatert:
Aller Media kaster seg på treningsbølgen og lanserer en ny internettjeneste.

Sammen med noen av Norges dyktigste eksperter, skal Personligtrening.no få nordmenn opp av sofaen. Skikongen Oddbjørn Hjelmeseth, løperesset Marius Bakken og en av verdens beste terrengsyklister, Rune Høydahl blir om kort tid tilgjengelig for folk flest, skriver direktør Rolf Hanche-Olsen i Aller Media i en melding.

Aller Media blir hovedaksjonær i selskapet Personligtrening.no AS, der selskapets gründere vil eie resten av aksjene. Styreleder blir adm. direktør Petter Danbolt i Aller Internett.

- Treningsinteressen i Norge er enorm, hele 1,4 millioner nordmenn trener eller mosjonerer minst 1 gang i uka, og en stor del av disse er brukere og lesere av våre blader og nettsteder. Vi tror det er mulig å lykkes med tjenester basert på brukerbetaling dersom interessen er stor og nytteverdien oppleves som stor nok, og vi mener vi har den markedskraften som skal til for å lykkes, skriver direktør Rolf Hanche-Olsen i Aller Media i meldingen.

Personligtrening.no er en nettbasert tjeneste for de som ønsker bedre helse og for de som ønsker å bedre prestasjonene sine. Kjernen i nettjenesten er et individtilpasset treningsprogram basert på betaling fra brukerne, som bygger på en kartlegging av din fysiske form, mentale helse og kosthold. På dette grunnlaget lages en egen treningsdagbok der du får et skreddersydd treningsprogram som tar hensyn til hvor ofte du vil trene og hvilke aktiviteter du liker. Tjenesten inneholder også redaksjonelle saker og web-tv om helse, kosthold og trening, og etablerer egne nettfora for deltagerne i de store mosjonskonkurransene i landet, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere