NA24.no

Skal holde Røkke i ørene

Sist oppdatert:
Else Bugge Fougner erstatter Berit Kjøll i Aker Holding.

Nærings- og handelsdepartementet har i dag utpekt Else Bugge Fougner som nytt styremedlem i Aker Holding. Hun erstatter Berit Kjøll, melder Næringsdepartementet i en pressemelding.

NA24 – din næringslivsavis

– Else Bugge Fougner er godt egnet til vervet som styremedlem i Aker Holding AS. Hun er en dyktig jurist med erfaring fra både politikk og næringsliv, sier nærings- og handelsminister Sylvia Brustad.

Bugge Fougner er utdannet jurist og er partner i Advokatfirmaet Hjort DA. Hun har også vært justisminister for Høyre og har en rekke styreverv.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Berit Kjøll trakk seg etter den alvorlige bruduljen mellom Aker ASA og Kjell Inge Røkke på den ene siden og næringsminister Sylvia Brustad på den andre siden.

Det skapte store reaksjoner da Kjøll på NRK sa at Røkke hadde lurt Jens Stoltenberg etter at Aker Solutions, som staten og Aker ASA er storeiere i, kjøpte en rekke selskap fra nettopp Aker ASA – uten at dette var blitt gjenstand for generalforsamlingsbehandling.

Har du et næringslivstips – kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere